Στα γραφεία Ηλίας Λαλόπουλος πιστεύουμε πως η ασφάλιση της υγείας και της ζωής δεν είναι πολυτέλεια, ούτε ανάγκη με ημερομηνία λήξης. Η υγεία είναι τα «πάντα» για έναν άνθρωπο, και θα πρέπει να είναι προστατευμένη. Επειδή νοιαζόμαστε για εσάς, σας το αποδεικνύουμε παρέχοντάς σας μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών.

Ασφάλιση Υγείας

Όλοι αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα της ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας, που σήμερα είναι  πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή. Οι τρέχουσες δυσμενείς οικονομικά συνθήκες μειώνουν συνεχώς τα επίπεδα της παρεχόμενης δημόσιας υγείας. Σαν αποτέλεσμα παρουσιάζονται οι ολοένα αυξανόμενες ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό, ιατρικό εξοπλισμό, φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς. Και βέβαια επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής και τις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Στις χώρες του αναπτυγμένου κόσμου, η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει τα κενά της κρατικής κοινωνικής ασφάλισης, να αναβαθμίσει τις παροχές της και να λειτουργήσει παράλληλα και συμπληρωματικά με αυτήν. Την αναντίρρητη αυτή ανάγκη καλύπτουν σήμερα οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, με πληθώρα προσιτών προγραμμάτων για κάθε πολίτη. Τα οφέλη που απορρέουν είναι πολλαπλά:

  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
  • Αξιοπρέπεια και αίσθημα ασφάλειας
  • Πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση ιατρικών περιστατικών
  • Υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία
  • Πρόσβαση σε σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους
  • Πολιτισμένες και ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας

Επειδή αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σας να νοιώθετε, κάθε στιγμή, σιγουριά.

Ζητήστε προσφορά σήμερα!