Εμείς

Ασφάλειες που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας.

Τα ασφαλιστικά γραφεία Ηλίας Λαλόπουλος δραστηριοποιούνται στην ασφάλιση όλων των κλάδων και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.
Επιδίωξη μας η εξασφάλιση της σιγουριάς, το χαμηλότερο κόστος και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δείτε τα προϊόντα

Γνωρίστε την Ιστορία μας

Τα ασφαλιστικά γραφεία Ηλίας Λαλόπουλος ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους το 1991, στον χώρο της ασφάλισης όλων των κλάδων. Επιδίωξη μας αποτελούν η εξασφάλιση της σιγουριάς, το χαμηλότερο κόστος και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μεταστέγαση στις καινούργιες μας εγκαταστάσεις, σε έναν άρτιο χώρο, με πλήρεις υλικο-τεχνολογικές υποδομές και ευχάριστο περιβάλλον.

Επαγγελματική πιστοποίηση από το Ε.Π.Ι. του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στον τομέα ασφαλιστικών σπουδών.

Διεύρυνση των συνεργασιών μας με μια πληθώρα σοβαρών και αξιόπιστων εταιρειών.

Τα ασφαλιστικά γραφεία Ηλίας Λαλόπουλος επιλέχθηκαν από το δίκτυο της ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας και με την πιστοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, προσφέρουν, επιπλέον, τις υπηρεσίες ως i-bank Simple Pay Spot, ως ταμείο της, χωρίς αναμονή σε ουρές.

Παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα σε όλους να εξοφλήσουν λογαριασμούς – τόσο ιδιωτικών εταιρειών όσο και εταιρειών του Δημοσίου, όπως ενέργειας, τηλεφωνίας, ύδρευσης, ΕΝΦΙΑ, τελών κυκλοφορίας, Εφορίας κ.α.

Είπαν για εμάς

Φτιάξτε τη ζωή που θέλετε. Εμείς θα την προστατέψουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους σας! Επιτέλους, υπηρεσίες με επαγγελματισμό. Πάρα πολύ εξυπηρετικοί! Είσαστε υπέροχοι όλοι σας!

Κουτράκης Κωνσταντίνος

Κουτράκης Κωνσταντίνος

Θεσσαλονίκη

Άμεση εξυπηρέτηση σε μόλις λίγα λεπτά. Άψογη  συμπεριφορά. Προτάσεις λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες μου. Πρόθυμο και ευγενικό τηλεφωνικό κέντρο.

Τσάμογλου Νικόλαος

Τσάμογλου Νικόλαος

Θεσσαλονίκη

Οι κίνδυνοι για την συνταξιοδότηση και το εισόδημα ήταν πάντα άγνωστοι. Ωστόσο, αισθάνομαι ασφαλής στην συνεργασία μου μαζί σας. Είμαι ευγνώμων από τις ασφαλιστικές παροχές του οικογενειακού μου σχεδίου!

Δρένου Νικολέττα

Δρένου Νικολέττα

Αριδαία

Η ζωή σε μια μεγάλη πόλη έχει τα υπέρ και τα κατά. Χάρη στις εκπληκτικές υπηρεσίες σας αισθάνομαι ασφαλής και λαμβάνω την φροντίδα των ασφαλιστικής σας υποστήριξης. Εξαιρετική πελατειακή υποστήριξη, εξυπηρετικό προσωπικό και φανταστικά προγράμματα!

Στρόλογγα Αικατερίνη

Στρόλογγα Αικατερίνη

Αθήνα

Η εμπειρία μου ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική μέχρι τώρα, και είμαι σε θέση να ζήσω, μια πλήρη ζωή με όλους, και να απολαύσω τις χαρές του σπιτιού μου και του οχήματός μου. Ευχαριστώ τόσο πολύ για την άριστη δουλειά σας!

Τοκατλίδης Νικόλαος

Τοκατλίδης Νικόλαος

Αίγιο
Η εμπιστοσύνη έχει όνομα

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Επικοινωνήστε σήμερα και γνωρίστε μας

Καλέστε 2310 64.11.32 & 2310 60.73.78

Ζητήστε προσφορά σήμερα!